Nieuws

Zomer in Gelderland: Barlo op een mooie tweede plek

AALTEN - De kop van week 3 Zomer in Gelderland is eraf met een tweede plek voor Barlo. De teller is geëindigd op 524 punten en 800 euro.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 1002 mensen in het publiek!);
200 euro voor de parade;
250 euro voor het decor (dagopdracht);
100 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 800 euro voor parasols voor de Oranjevereniging.
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van de Glazen Boterham wilt terugkijken. Morgen zijn we in het Woold. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De tekst gaat verder onder de foto.
De kop van week 3 Zomer in Gelderland is eraf met een tweede plek voor Barlo. De teller is geëindigd op 524 punten en 800 euro. © Omroep Gelderland
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Barlo.

Opdracht: 'Foutje' met een kanon

Barlo wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
De kop van week 3 Zomer in Gelderland is eraf met een tweede plek voor Barlo. De teller is geëindigd op 524 punten en 800 euro. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Barlo - Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar boerderij De Neeth (Neethweg) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Barlo

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Barlo. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.
De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland week 3: van Barlo tot Emst
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!