Nieuws

Vitesse bewijst Dejan Curovic laatste eer, Nikos Machlas bij eerbetoon aanwezig

Vitesse staat vrijdagavond uitgebreid stil bij het overlijden van oud-speler Dejan Curovic. Afgelopen zondag overleed de Serviër op 51-jarige leeftijd in zijn thuisland, na een kort ziekbed. © ANP
ARNHEM - Vitesse staat vrijdagavond uitgebreid stil bij het overlijden van oud-speler Dejan Curovic. Afgelopen zondag overleed de Serviër op 51-jarige leeftijd in zijn thuisland, na een kort ziekbed.
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle wordt een minuut stilte gehouden, ter nagedachtenis aan de oud-aanvaller. De spelers van Vitesse dragen rouwbanden.
Ook de fans laten zich niet onbetuigd. Zij zullen onder meer een speciaal 'condoleance-spandoek' tonen met daarop veel handtekeningen. Dat spandoek zal te zien zijn op de Theo Bos-tribune. 
Bekijk de video van een herdenking eerder deze week in Arnhem. De tekst gaat daaronder verder.
Vitesse-fans herdenken overleden clubicoon Dejan Curovic

Condoleanceregister

Sinds begin deze week is het voor fans al mogelijk het condoleanceregister te tekenen in het supportershome. Vrijdag kan dat ook nog, zowel voor als na de wedstrijd.
Familie, vrienden en voormalig ploeggenoten zijn uitgenodigd voor het duel met PEC, om Curovic eer te betuigen. Onder meer zijn oud-aanvalspartner Nikos Machlas zal aanwezig zijn in Arnhem. 
Bekijk reacties van oud-ploeggenoten van Curovic en fans van Vitesse over het overlijden van de voetballer. 
Voor het eerst reageerde Curovic niet, niemand wist dat hij zo ziek was

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!