Nieuws

Wens van superfan Dolf komt uit, hij en zijn pensionering te zien bij Omroep Gelderland

Al jaren is hij vaste kijker van Omroep Gelderland. De 66-jarige Dolf Kraft uit Apeldoorn is een echte fan, maar wilde altijd al eens zijn eigen werk laten zien op televisie. Vandaag gaat hij met pensioen en komt zijn wens uit. 'Ik wil graag al mijn collega's bedanken voor de samenwerking', aldus Dolf. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Al jaren is hij vaste kijker van Omroep Gelderland. De 66-jarige Dolf Kraft uit Apeldoorn is een echte fan, maar wilde altijd al eens zijn eigen werk laten zien op televisie. Vandaag gaat hij met pensioen en komt zijn wens uit. 'Ik wil graag al mijn collega's bedanken voor de samenwerking', aldus Dolf.
Dolf brengt regelmatig een bezoek aan de redactie in Arnhem. Zo nu en dan stuurt hij een kaartje. Laatst liet hij via een kaart weten dat hij bijna met pensioen gaat en graag op televisie zou laten zien waar hij werkt. 
Bekijk de reportage: De tekst gaat verder onder de video.
Dolf Kraft (66) na 46 jaar met pensioen: 'Alsof er een directeur het pand verlaat'

Verrassingspakketten

Dolf werkt al sinds 1972 bij werkbedrijf Lucrato in Apeldoorn. Daar is hij verantwoordelijk voor het inpakken van verrassingspakketten. Donderdag, tijdens zijn afscheidsreceptie, werd Dolf door zijn collega's en leidinggevenden uitgezwaaid.
'Jij bent zo'n bekend gezicht hier, dat het eigenlijk voelt alsof we afscheid nemen van de directeur', vertelt zijn leidinggevende.

Vrijwilligerswerk en schilderen

'Ik ga wat vrijwilligerswerk doen en ik ga schilderen', vertelt Dolf trots, als hem gevraagd wordt wat hij tijdens zijn pensioen gaat doen. 'Ik vind het super leuk dat er zo'n grote groep naar mijn feestje is gekomen.'
De brief van Dolf
Al jaren is hij vaste kijker van Omroep Gelderland. De 66-jarige Dolf Kraft uit Apeldoorn is een echte fan, maar wilde altijd al eens zijn eigen werk laten zien op televisie. Vandaag gaat hij met pensioen en komt zijn wens uit. 'Ik wil graag al mijn collega's bedanken voor de samenwerking', aldus Dolf.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!