Nieuws

Politie op zoek naar 'eerlijke vinder' van 250 euro in Albert Heijn

Wie vond 250 euro in de Albert Heijn in de Nijmeegse wijk Meijhorst? De briefjes lagen op de vloer van de supermarkt, waarna een passant ze opraapte en in de zak stopte. De politie wil graag weten wie dit was. © politie Nijmegen
NIJMEGEN - Wie vond 250 euro in de Albert Heijn in de Nijmeegse wijk Meijhorst? De briefjes lagen op de vloer van de supermarkt, waarna een passant ze opraapte en in de zak stopte. De politie wil graag weten wie dit was.
Afgelopen maandag verloor iemand in totaal 250 euro in de Albert Heijn. Op Facebook schrijft de politie Dukenburg: 'Direct hierna is iemand zo vriendelijk geweest dit op te ruimen.' 

Camera-toezicht

Alleen is de 'eerlijke vinder' er vervolgens niet mee naar de gemeente gegaan en dat had de politie toch graag gezien. Daarom de oproep het geld alsnog te retourneren:
'Je weet dat de camera's daar precies op gericht staan, toch?', voegt de wijkagent toe, bij wijze van waarschuwing.  

'Wanneer breng ik iets terug?'

Iedereen die iets van waarde vindt, wordt geacht dit terug te brengen. De exacte waarde is niet van belang. Als na een jaar de rechtmatige eigenaar zich niet meldt, mag je het doorgaans (uitzonderingen daargelaten) houden. 
De politie benadrukt dat de gemeente de aangewezen plek is om naartoe te gaan wanneer je iets hebt gevonden, niet het politiebureau.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!