Nieuws

Vitesse-fans tekenen 'condoleance-spandoek' voor Dejan Curovic

Tientallen supporters van Vitesse hebben woensdag een boodschap voor de overleden Dejan Curovic achtergelaten op een speciaal 'condoleance-spandoek'. Dat komt vrijdag op de Theo Bos tribune in GelreDome te hangen. © Supportersvereniging Vitesse
ARNHEM - Tientallen supporters van Vitesse hebben woensdag een boodschap voor de overleden Dejan Curovic achtergelaten op een speciaal 'condoleance-spandoek'. Dat komt vrijdag op de Theo Bos tribune in GelreDome te hangen.
Supportershome Monnikenhuize was woensdagavond open voor het tekenen van het condoleanceregister en het spandoek. Het doek is vrijdag te zien in GelreDome. Voorafgaande aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle is er een minuut stilte en ook speelt Vitesse met rouwbanden. Voor en na de wedstrijd is er ook gelegenheid om het condoleanceregister te tekenen.
Familie, vrienden en oud-ploeggenoten zijn persoonlijk uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn, om samen met de supporters eer te betuigen aan DJ Superstar, zoals de bijnaam van Curovic luidde.
Dinsdag herdachten supporters de overleden spits ook al, toen op de plek van het oude stadion van Vitesse.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!