Nieuws

Abdulahi tekent contract bij Zweedse club

Liban Abdulahi heeft een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend bij Jönköpings Södra IF. De 23-jarige middenvelder stond de vorige jaargang onder contract bij De Graafschap. © REGIO8
DOETINCHEM - Liban Abdulahi heeft een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend bij Jönköpings Södra IF. De 23-jarige middenvelder stond de vorige jaargang onder contract bij De Graafschap.
'Het voelt goed om hier te komen', zo laat Abdulahi weten op de kanalen van de club die uitkomt op het tweede niveau van Zweden. 'Ik zal er alles aan doen om de club de rest van het seizoen te helpen.' De competitie in het Scandinavische land is al een aantal maanden bezig. Jönköping staat momenteel op een vierde plaats, vier punten achter koploper Mjallby AIF. De middenvelder kan vrijdag zijn debuut maken in de wedstrijd tegen IK Frej Taeby.
Het verblijf van Abdulahi in Doetinchem was geen succes. Hij werd binnengehaald als een talent, maar kon mede door fysieke problemen geen minuten maken in het shirt van De Graafschap. Hij mocht in de winterstop al uitkijken naar een nieuwe club en liep aan het einde van het seizoen uit zijn contract.