Nieuws

Auto te water; bestuurder verdwenen

Langs de snelweg A2 bij Bruchem hebben de hulpdiensten in de nacht van maandag op dinsdag een bestelwagen in de sloot gevonden. Van de bestuurder ontbrak ieder spoor. © Meesters Multi Media
BRUCHEM - Langs de snelweg A2 bij Bruchem hebben de hulpdiensten in de nacht van maandag op dinsdag een bestelwagen in de sloot gevonden. Van de bestuurder ontbrak ieder spoor.
Rond 3.30 uur deed een voorbijganger de melding dat er naast de A2 ter hoogte van Bruchem, bij Zaltbommel, een auto in de sloot lag. De verlichting van de wagen brandde nog. De hulpdiensten troffen de wagen aan in de sloot tussen oprit Zaltbommel en wegrestaurant De Lucht.

Bestuurder spoorloos

Het oppervlaktereddingsteam van de brandweer doorzocht de bestelwagen en kamde de omgeving uit, maar de bestuurder bleek spoorloos. Uit onderzoek bleek ook dat de wagen niet vanaf de snelweg te water was geraakt, maar vanaf de parallelweg. De wagen is waarschijnlijk in een bocht van de weg geraakt, heeft een verkeersbord geschampt en kwam vervolgens in de sloot terecht.
De politie zal aan de hand van het kenteken proberen de identiteit van de bestuurder te achterhalen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!