Nieuws

Zomer in Gelderland: Vorchten op vierde plaats in het klassement

VORCHTEN - Dankzij een prachtig decor, het publiek én de parade is team Vorchten op een eindstand terechtgekomen van 477 punten en 550 euro. Daarmee staan ze voorlopig op de vierde plaats.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 436 mensen in het publiek!);
150 euro voor de parade;
150 euro voor het decor (dagopdracht);
0 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 550 euro voor de organisatie van een dorpsbarbecue en een opvouwbaar afdak.
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Zwier en Harry wilt terugkijken. Morgen zijn we in Angerlo. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De tekst gaat verder onder de foto.
Dankzij een prachtig decor, het publiek én de parade is team Vorchten op een eindstand terechtgekomen van 477 punten en 550 euro. Daarmee staan ze voorlopig op de vierde plaats. © Omroep Gelderland
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Vorchten.

Opdracht: Vorchten in 2169

Vorchten wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending.
Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
Dankzij een prachtig decor, het publiek én de parade is team Vorchten op een eindstand terechtgekomen van 477 punten en 550 euro. Daarmee staan ze voorlopig op de vierde plaats. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Vorchten - Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan MFC De Verbinding (Kerkweg) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Vorchten

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Vorchten. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.
De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Alphen nipt op eerste plek
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!