Nieuws

NEC heeft geen plek meer voor Van den Berg en Bossaerts

Joey van den Berg en Mathias Bossaerts hebben een transfervrije status gekregen van NEC. Beide spelers zijn in afwachting van een eventueel vertrek teruggezet naar de beloften. © Broer van den Boom
NIJMEGEN - Joey van den Berg en Mathias Bossaerts hebben een transfervrije status gekregen van NEC. Beide spelers zijn in afwachting van een eventueel vertrek teruggezet naar de beloften.
Dat de spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club is volgens de Nijmeegse club de uitkomst van gesprekken tussen de staf, clubleiding en spelers. Algemeen directeur Wilco van Schaik stelt dat er 'onvoldoende basis is voor een verdere gezamenlijke toekomst bij NEC'. 

Doorlopende contracten

Beide spelers kregen volgens hem diverse opties voorgelegd. 'Uiteindelijk hebben we toch zelf als club dit weekend de beslissing genomen dat het voor beide partijen beter is om op korte termijn uit elkaar te gaan', aldus Van Schaik.
Van den Berg en Bossaerts spelen sinds vorig jaar bij NEC. Eerstgenoemde kwam over van het Engelse Reading, terwijl Bossaerts werd weggehaald bij KV Oostende uit België. Van den Berg heeft een contract tot medio 2020, Bossaerts ligt nog een jaar langer vast.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!