Nieuws

Paard blij met heropening A325

'Hè fijn, eindelijk weer vol gas over de A325 na al die weken van werkzaamheden'. Zoiets moet het paard gedacht hebben dat vanochtend vroeg voor enig oponthoud zorgde op de snelweg, die vanaf vandaag weer open is. De politie heeft het dier vanuit de middenberm bij knooppunt Ressen in veiligheid gebracht. © Rijkswaterstaat
RESSEN - 'Hè fijn, eindelijk weer vol gas over de A325 na al die weken van werkzaamheden'. Zoiets moet het paard gedacht hebben dat vanochtend vroeg voor enig oponthoud zorgde op de snelweg, die vanaf vandaag weer open is. De politie heeft het dier vanuit de middenberm bij knooppunt Ressen in veiligheid gebracht.
Rijkswaterstaat geeft op Twitter aan geen idee te hebben hoe het dier rond 6.00 uur op de snelweg terecht is gekomen.  
'Tis vroeg, maar we hebben het beste paard van stal al gevonden. We pikten deze ochtendmerrie uit de middenberm bij Ressen', schrijft Rijkswaterstaat, duidelijk met het goede been uit bed gestapt.
Op bijgaande beelden is te zien hoe een motoragent voor de veiligheid een rijbaan blokkeert, terwijl andere agenten het paard in veiligheid brengen. Het verkeer kon doorrijden over de vluchtstrook.