Nieuws

Ben ik hier in Drempt? Wat zegt u, Drempt? Zeker weten dat dit Drempt is?

'Waar woont u? In Drempt. Waar? In Drempt. Wat zegt u, Drempt? Ja, Drempt.' Theo Maas plaatste op Facebook een bijzondere verkeerssituatie die aan duidelijkheid niets te wensen over laat. © Facebook Theo Maas
DREMPT - 'Waar woont u? In Drempt. Waar? In Drempt. Wat zegt u, Drempt? Ja, Drempt.' Theo Maas plaatste op Facebook een bijzondere verkeerssituatie die aan duidelijkheid niets te wensen over laat.

Wat zegt de gemeente?

We hebben het bij de gemeente Bronckhorst, waar Drempt onder valt, nagevraagd. We dachten dat het een knap stukje Photoshop was, maar dat blijkt toch niet het geval. Het is een echte situatie. 'Ik snap de verwondering', zegt een woordvoerder van de gemeente desgevraagd. 
'Het gaat hier om een provinciale weg. Dus ik moet je doorverwijzen naar de provincie. Om de kom extra op te laten vallen, plaatst de provincie wel vaker aan beide kanten van de weg een kombord. Er zijn hier twee wegen en blijkbaar is die lijn consequent doorgezet.' 
De provincie heeft nog niet laten weten waarom voor deze opvallende situatie is gekozen. Maar dat het op de lachspieren werkt, staat wel vast.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!