Nieuws

Zomer in Gelderland: Nieuwaal neemt koppositie Nederasselt over

NIEUWAAL - De eindscore van team Nieuwaal is uitgekomen op 491 punten en 850 euro. Daarmee staan ze voorlopig op de eerste plaats.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 565 mensen in het publiek);
150 euro voor de parade;
200 euro voor het decor (dagopdracht);
250 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 850 euro voor de nieuwe muziektent.
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Anna van der Sloot wilt terugkijken. Morgen zijn we in IJzevoorde. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De tekst gaat verder onder de foto.
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Nieuwaal.

Opdracht: Nieuwaal maakt oude muziekkoepel na

Nieuwaal wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
De eindscore van team Nieuwaal is uitgekomen op 491 punten en 850 euro. Daarmee staan ze voorlopig op de eerste plaats. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Nieuwaal - Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar de Pauwenhofstraat en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Gelderland helpt

Radio Gelderland is ook iedere dag op locatie en één van de onderdelen is de lokale hulpvraag. Wim en Anja uit Nieuwaal houden enorm van herten en verzamelen producten die te maken hebben met herten: lampen, puzzels, t-shirts enzovoorts. Kun jij het stel helpen

Genoeg te zien en te doen in Nederasselt

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Nieuwaal. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.
De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Nederasselt nieuwe nummer 1
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!