Nieuws

Omrijden in Arnhem: Apeldoornseweg blijft langer dicht

De Apeldoornseweg in Arnhem is al even dicht en dat blijft zeker nog tot 14 augustus 12.00 uur het geval. Dat is zes dagen langer dan gepland. Door tegenvallers en de extreme temperaturen hebben de werkzaamheden vertraging opgelopen. © Gemeente Arnhem
ARNHEM - De Apeldoornseweg in Arnhem is al even dicht en dat blijft zeker nog tot 14 augustus 12.00 uur het geval. Dat is zes dagen langer dan gepland. Door tegenvallers en de extreme temperaturen hebben de werkzaamheden vertraging opgelopen.
Er wordt hard doorgewerkt, zodat de weg open kan voordat de Pleijroute dichtgaat, eveneens vanwege werkzaamheden. Die vinden plaats sinds vorige maand en duren tot eind augustus. Op 15 augustus zal Velperbroek - Nijmeegseplein daarom worden afgesloten.

'Geen rijstrook open'

Vanwege de veiligheid van de wegwerkers kan er geen rijstrook open op de Apeldoornseweg, laat de gemeente weten. De huidige omleidingsroutes blijven daarmee van kracht. Omwonenden worden per brief geïnformeerd door aannemer Heijmans.
Vanaf donderdag moet Sonsbeekpark volledig bereikbaar zijn voor voetgangers en fietsers, als de Sonsbeek Theater Avenue van start gaat.
Ter hoogte van de hoofdingang wordt een doorgang beschikbaar gemaakt. Mensen die met de auto komen, kunnen het Sonsbeekpark via de Zypendaalseweg bereiken. De bus volgt de normale dienstregeling.
Wie meer wil lezen over de werkzaamheden en de bereikbaarheid kan hier terecht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!