Nieuws

VIDEO | Cees Lok gaat tegenstanders Oranje scouten

Cees Lok gaat aan de slag bij de KNVB. De oud-speler van FC Wageningen en NEC is aangesteld als 'coördinator scouting Nederlands elftal'. Die rol houdt in dat Lok, met het oog op het Europees kampioenschap van volgend jaar, alle mogelijke tegenstanders van Oranje in kaart gaat brengen. © ANP
NIJMEGEN - Cees Lok gaat aan de slag bij de KNVB. De oud-speler van FC Wageningen en NEC is aangesteld als 'coördinator scouting Nederlands elftal'. Die rol houdt in dat Lok, met het oog op het Europees kampioenschap van volgend jaar, alle mogelijke tegenstanders van Oranje in kaart gaat brengen.
Lok krijgt assistentie van Dennis Demmers en Gert Aandewiel. Zij richten zich specifiek op de tegenstanders van het Nederlands elftal in de kwalificatie voor het EK.
De tekst gaat verder onder de video.
VIDEO | Cees Lok gaat tegenstanders Oranje scouten
Verder worden, net als vorig seizoen, coaches van vertegenwoordigende jeugdteams van de KNVB incidenteel ingezet bij de scouting en het analysewerk van het Nederlands elftal.

Trainer van NEC

De 52-jarige Lok werkte zelf als hoofdtrainer bij NEC en NAC Breda. Van 2009 tot 2015 was hij technisch manager bij FC Twente.
Jan Kluitenberg maakt niet langer deel uit van de trainersstaf van bondscoach Ronald Koeman. De Apeldoorner gaat als fysiek trainer aan de slag bij Al-Jazira.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!