Nieuws

Vluchtauto overval Apeldoorn brandend teruggevonden, vijf verdachten opgepakt

De vluchtauto van de overval in Apeldoorn is maandagavond brandend teruggevonden op een zijpad in het bos bij de Noordweg tussen Beekbergen en Hoenderloo. © Persbureau Heitink
APELDOORN - De vluchtauto van de overval in Apeldoorn is maandagavond brandend teruggevonden op een zijpad in het bos bij de Noordweg tussen Beekbergen en Hoenderloo.
De auto werd geblust door de brandweer. Eerder op de dag werd een camerawinkel aan de Paramariboweg in Apeldoorn overvallen door vijf personen. Ze gingen er in een busje vandoor. Ze werden later op de dag aangehouden. Het gaat om mannen van 18 tot 44 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats.
De eigenaar vertelde aan Omroep Gelderland dat bij de overval enkele kasten, met daarin waardevolle spullen, door de daders zijn vernield. Vervolgens gingen ze er met de buit vandoor. Het is volgens hem niet helemaal duidelijk hoeveel er precies is meegenomen. Dat wordt geïnventariseerd.
Vijf personen aangehouden voor overval camerawinkel Apeldoorn
De politie onderzoekt de zaak verder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!