Nieuws

Verdachte mannen opgepakt in Winterswijk

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie verdachte personen opgepakt in Winterswijk. De drie konden zich niet legitimeren en verplaatsten zich door het dorp. © REGIO8
WINTERSWIJK - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie verdachte personen opgepakt in Winterswijk. De drie konden zich niet legitimeren en verplaatsten zich door het dorp.
Het gaat een 17-jarige man uit Doetinchem, een 17-jarige man uit Apeldoorn en een 39-jarige man uit Winterswijk. Ze hadden twee scooters geparkeerd in de omgeving van de Tuunterstraat en bewogen zich vervolgens tussen de woningen. De politie sprak het drietal daarop aan en omdat ze zich niet konden legitimeren zijn ze meegenomen naar het politiebureau.
De drie hebben een bekeuring gekregen voor het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs. De scooters zijn voorlopig door de politie in beslag genomen, omdat de verzekering niet in orde was. Als de eigenaren kunnen aantonen dat dit geregeld is, kunnen ze de tweewielers terugkrijgen.