Nieuws

Wedkantoren: De Graafschap favoriet voor kampioenschap

Twee wedkantoren zien De Graafschap in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen als dé titelfavoriet in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel Toto en Unibet keren het minst uit bij een kampioenschap van de Doetinchemmers. © REGIO8
DOETINCHEM - Twee wedkantoren zien De Graafschap in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen als dé titelfavoriet in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel Toto en Unibet keren het minst uit bij een kampioenschap van de Doetinchemmers.
Bij een kampioenschap van De Graafschap ontvang je van Toto op dit moment een waardering van 3.55, wat betekent dat een gokker dik drie keer het ingelegde bedrag terugkrijgt bij een Doetinchemse titel. Dit is minder dan de andere favorieten Excelsior (4.25), NAC Breda (4.25), NEC (7.00) en Jong Ajax (7.00). Ook concurrent Unibet ziet de ploeg van trainer Mike Snoei als titelfavoriet (3.75), gevolgd door Excelsior (4.50), NAC Breda (4.50), NEC (7.50) en Jong Ajax (7.50).
Het seizoen start voor De Graafschap volgende week vrijdag met een thuiswedstrijd tegen het Cambuur Leeuwarden van trainer Henk de Jong. Zondag spelen de Doetinchemmers op de eigen open dag de laatste oefenwedstrijd tegen Osasuna uit Spanje.