Nieuws

We gaan weer wandelen. Loop met ons mee!

Wandelen met BuitenGewoon Bron: Omroep Gelderland
De populaire wandelingen van het Omroep Gelderland-natuurplatform BuitenGewoon gaan weer van start! Het is het derde jaar op rij voor deze succesvolle wandelingen in Gelderland. Natuurliefhebbers kunnen gratis meewandelen met een natuurbeheerder van één van de prachtige gebieden in Gelderland.
WOOLD - De populaire wandelingen van het Omroep Gelderland-natuurplatform BuitenGewoon gaan weer van start! Het is het derde jaar op rij voor deze succesvolle wandelingen in Gelderland. Natuurliefhebbers kunnen gratis meewandelen met een natuurbeheerder van één van de prachtige gebieden in Gelderland.

Landgoed Keunenhuis, Winterswijk

De eerste wandeling is op zondag 4 augustus. Verslaggever Lonneke Gerritsen gaat dan op pad met boswachter Cor Sticker van Natuurmonumenten, over het Landgoed Keunenhuis, bij Winterswijk. Ook chefkok Nel Schellekens haakt aan, zij laat het landhuis van binnen zien.

Ook meewandelen?

De wandelingen zijn live te volgen op Radio Gelderland, zondag van 07.00 uur tot 12.00 uur, maar volgers van het natuurplatform mogen ook meelopen met deze exclusieve wandeling dat begint om 9.00 uur. Er kunnen maximaal 25 mensen meewandelen. De live-wandeling van zondag 4 augustus zitten reeds vol! Maar wilt u meewandelen op zondag 1 september in Park de Hoge Veluwe. Meld je dan snel aan!
Tekst gaat verder onder de fotoSpeerwaterjuffer Bron: De Vlinderstichting

Hoge Veluwe

De wandelingen zijn altijd op de eerste zondag van de maand. Op 1 september staat de volgende wandeling al gepland. Dan gaat natuurverslaggever Laurens Tijink wandelen op de Hoge Veluwe. Ook daarvoor zijn nog een paar plekken vrij. Bekijk hier de plekken waar BuitenGewoon al eens eerder 'live' wandelde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!