Nieuws

Onderzoek naar mogelijke schietpartij vanuit roze auto levert niets op

De politie heeft zondag onderzoek gedaan naar een mogelijke schietpartij vanuit een auto in Etten. Langs de Slingerparallel werd gezocht naar eventuele kogelhulzen, maar daarbij is niets gevonden. Dat meldt een woordvoerster van de politie. © Eastview Media/Jordi Deckert
ETTEN - De politie heeft zondag onderzoek gedaan naar een mogelijke schietpartij vanuit een auto in Etten. Langs de Slingerparallel werd gezocht naar eventuele kogelhulzen, maar daarbij is niets gevonden. Dat meldt een woordvoerster van de politie.
De melding kwam rond 16.35 uur binnen. Op de weg reed een kleine, roze personenauto, waaruit mogelijk is geschoten in de omgeving.
Er zijn volgens de woordvoerster knallen gehoord, maar er is geen vuurwapen gezien. Omdat er geen hulzen zijn aangetroffen, kan de politie niet vaststellen of er daadwerkelijk is geschoten. Ook buurtonderzoek leverde niets op.
De auto is doorgereden in de richting van Doetinchem. De politie verspreidde een Burgernetmelding vanwege de verdachte situatie. Mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben, worden verzocht 112 te bellen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!