Gemeente Maasdriel

Chalet verwoest op 'probleemcamping' in Kerkdriel

Het verwoeste chalet.
Een brand heeft in de nacht van zondag op maandag een chalet verwoest op camping Maaszicht aan de Maasbandijk in Kerkdriel. De melding van de brand kwam kort na 4.00 uur binnen. © Bart Meesters
KERKDRIEL - Een brand heeft in de nacht van zondag op maandag een chalet verwoest op camping Maaszicht aan de Maasbandijk in Kerkdriel. De melding van de brand kwam kort na 4.00 uur binnen.
Toen de brandweer arriveerde was niet meteen duidelijk of het chalet werd bewoond en werd een ambulance gealarmeerd. Maar de ziekenwagen kon onverrichter zake terug.
De brand werd geblust door de posten van Kerkdriel en Hedel. 
Het chalet ging verloren. Kort na het uitbreken van de brand zou een auto met zeer hoge snelheid van de camping zijn afgereden. De politie heeft te weinig aanknopingspunten voor eventuele brandstichting, zegt een woordvoerster.

Liquidatie

Maaszicht is een 'probleemcamping'. Op oudejaarsdag 2015 vond een liquidatie plaats en vorige maand werd in een chalet een hennepdrogerij gevonden. Of het gaat om het chalet dat nu is verwoest, is niet bekend.
Onlangs heeft Europarcs de camping overgenomen. Het recreatiebedrijf met parken op meerdere plekken in Nederland wil camping Maaszicht omtoveren tot een luxe 'Resort aan de Maas.' 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!