Nieuws

Al 40 jaar op weg naar de hel: AC/DC deelt oude beelden uit Arnhem

Het optreden in de Rijnhal
De rockband AC/DC viert het veertigjarig bestaan van het legendarische album 'Highway to Hell' en deelt archiefbeelden van een optreden in de Arnhemse Rijnhal in 1979. Het is de eerste keer dat er video's van het concert online verschijnen. © Vevo/YouTube
ARNHEM - De rockband AC/DC viert het veertigjarig bestaan van het legendarische album 'Highway to Hell' en deelt archiefbeelden van een optreden in de Arnhemse Rijnhal in 1979. Het is de eerste keer dat er video's van het concert online verschijnen.
Voor het jubileum heeft AC/DC zijn social media-accounts weer afgestoft, nadat er twee jaar niets werd gepost. Op 24 juli wordt ook de live-uitvoering van het nummer 'The Jack' gepost en op 31 juli komt 'Whole Lotta Rosie' online.
De tekst gaat verder onder de video:
De archiefbeelden zijn van een concert in 1979 waar de inmiddels overleden leadzanger Bon Scott het titelnummer van het album 'Highway to Hell' zingt. Dat was het laatste album waar Scott op meezong; hij overleed een jaar na het Rijnhalconcert aan een alcoholvergiftiging.
Er doen geruchten de ronde over een nieuwe tour en een nieuw album, maar dat heeft de band zelf nog niet bevestigd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!