Gemeente Lingewaard

Files verwacht op A325 vanwege groot onderhoud

Na de afsluiting van een deel van de Pleijroute bij Arnhem is het groot onderhoud aan wegen rond de provinciehoofdstad de tweede fase ingegaan. Daarvoor is deze maandag de A325 tussen Ressen en het Nijmeegseplein bij stadion GelreDome afgesloten. © Google Streetview
RESSEN - Na de afsluiting van een deel van de Pleijroute bij Arnhem is het groot onderhoud aan wegen rond de provinciehoofdstad de tweede fase ingegaan. Daarvoor is deze maandag de A325 tussen Ressen en het Nijmeegseplein bij stadion GelreDome afgesloten.
Die afsluiting geldt voor de richting Arnhem. Richting Nijmegen zijn gewoon twee rijstroken beschikbaar, maar de maximumsnelheid is wel verlaagd naar 70 kilometer per uur. Op de A325 wordt het asfalt vervangen. Daar wordt zeven dagen van de week aan gewerkt, ook 's nachts.
Tekst gaat verder onder het overzichtskaartje.
Bron: provincie Gelderland
Na de afsluiting van een deel van de Pleijroute bij Arnhem is het groot onderhoud aan wegen rond de provinciehoofdstad de tweede fase ingegaan. Daarvoor is deze maandag de A325 tussen Ressen en het Nijmeegseplein bij stadion GelreDome afgesloten.

Omleidingsroutes

Het verkeer vanuit Nijmegen wordt omgeleid via de A15 en A50. Bedrijventerrein De Overmaat is bereikbaar via de A50 (afrit 18) en de N837. Het industrieterrein De Aam in Elst kan bereikt worden via de A15 (afrit 38). De omleidingsroutes zijn borden aangegeven. 
De gedeeltelijke afsluiting van de A325 duurt tot en met zondag 11 augustus. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!