Nieuws

De Vierdaagse feestelijk van start in Nijmegen

De Vierdaagse is dinsdag om 04.00 uur feestelijk van start gegaan op de Wedren in Nijmegen. Op het programma staat vandaag een wandeling van 30 tot 50 kilometer door de Betuwe. De wandelaars doen onder meer Bemmel, Huissen en Elst aan. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De Vierdaagse is dinsdag om 04.00 uur feestelijk van start gegaan op de Wedren in Nijmegen. Op het programma staat vandaag een wandeling van 30 tot 50 kilometer door de Betuwe. De wandelaars doen onder meer Bemmel, Huissen en Elst aan.
Jamai Loman loste om stipt 04.00 uur het startschot van de Vierdaagse. De zanger en acteur loopt zelf ook mee in de wandeltocht. Op de Wedren was ondanks het vroege tijdstip veel publiek, onder wie veel feestgangers van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.
Aan de start verschijnen in totaal  44.702 wandelaars. Zij haalden zondag en maandag hun startbewijzen op. Dat zijn er 222 meer dan vorig jaar. Benieuwd naar de belevenissen van de wandelaars? Volg dan zeker ons liveblog!
De Vierdaagse feestelijk van start in Nijmegen
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!