Nieuws

Auto botst tegen vrachtwagen en komt tegen boom tot stilstand

Verkeer op de A28 tussen Zwolle en Amersfoort had maandagochtend tussen 't Harde en Harderwijk veel vertraging. Tussen Elspeet en Harderwijk was de rechterrijstrook enige tijd dicht na een ongeluk. © News United / Stefan Verkerk
HULSHORST - Verkeer op de A28 tussen Zwolle en Amersfoort had maandagochtend tussen 't Harde en Harderwijk veel vertraging. Tussen Elspeet en Harderwijk was de rechterrijstrook enige tijd dicht na een ongeluk.
Een fotocorrespondent meldde dat een personenwagen tegen een bedrijfswagen zou zijn gebotst en daarna tegen een boom. Een slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De politie meldt dat het slachtoffer een 43-jarige man uit Soest is. Hij was aanspreekbaar. Het lijkt erop dat de man met zijn auto van de linker- naar de rechterrijstrook is gegaan en daarbij de achterkant van de voorligger heeft geraakt. In die wagen zaten drie personen. Zij raakten niet gewond.  
Volgens de VerkeersInformatieDienst was de file maandag om 6.00 uur 7 kilometer lang. De vertraging bedroeg op dat moment ruim een half uur. De rechterrijstrook was daarvoor dicht, om politieonderzoek te kunnen doen. Omrijden kon via Apeldoorn (A50, A1).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!