Nieuws

Politie niet blij na jatten sleutels van motoragent

De politie is niet blij met de actie die een bezoeker van tractorpulling evenement Beach Pull in Putten in de nacht van zaterdag op zondag uithaalde. Die jatte namelijk de sleutels van een politiemotor. Vervolgens kon de motoragent dus niet reageren op een spoedmelding in de buurt. © Wikipedia
PUTTEN - De politie is niet blij met de actie die een bezoeker van tractorpulling evenement Beach Pull in Putten in de nacht van zaterdag op zondag uithaalde. Die jatte namelijk de sleutels van een politiemotor. Vervolgens kon de motoragent dus niet reageren op een spoedmelding in de buurt.
De agent stond naast zijn motor een gesprek te voeren toen een onverlaat er met de sleutels vandoor ging. De politie spreekt van een domme actie 'van een heel stoer persoon'.
'Wij willen degene die zo flink was vriendelijk verzoeken om zich bij ons te komen melden en de sleutel weer terug te geven. Zodat de politiemotor weer inzetbaar is voor datgene waar hij voor bedoeld is. Snel ter plaatse zijn bij nood bijvoorbeeld. Wij zien je zo meteen graag op het politiebureau in Harderwijk', schrijft de politie op Facebook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!