Nieuws

Maartje Waanders uit Lichtenvoorde haalt uit op Podium Kabam!

Maartje (Maartje Waanders) uit Lichtenvoorde heeft woensdag haar Podium Kabam clip 'Love will Lead' live zien gaan bij Eric van der Berg op Radio Gelderland. © Podium Kabam
NIJMEGEN - Maartje (Maartje Waanders) uit Lichtenvoorde heeft woensdag haar Podium Kabam clip 'Love will Lead' live zien gaan bij Eric van der Berg op Radio Gelderland.
Popmuziek met folk- en countryinvloeden. Zo is de nieuwste muziek van Maartje het best te omschrijven. Vanaf haar negende speelt ze piano, heeft het conservatorium Artez in Arnhem gedaan en heeft naast haar zangcarrière een baan als zangdocent.
Maartje treedt op in verschillende formaties, van een viermansband tot een twaalfkoppig orkest.
Afgelopen decem­ber verscheen haar debu­u­tal­bum ‘Take this ride’. Alle 12 stukken zijn door Maartje zelf geschreven. 
Kijk en luister naar Maartje: (tekst gaat verder na de clip)

Podium Kabam: springplank voor talenten

In Podium Kabam krijgen Gelderse 'ruwe diamanten' een podium waarmee ze via Omroep Gelderland op alle kanalen zichtbaar en hoorbaar worden. Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft net dat laatste zetje. In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien als dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen.'
Artiesten krijgen 3 tot 8 minuten de tijd om te laten zien wat ze kunnen. 

Poppunt Gelderland en de Basis

Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in de Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen. 
De clips zijn te zien op YouTube, via Radio Gelderland (kijkradio) en worden vanaf september op Omroep Gelderland uitgezonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!