Nieuws

Vitesse na drie oefenduels nog zonder zege

Vitesse heeft de oefenwedstrijd tegen Lech Poznan met 2-0 verloren. De wedstrijd werd gespeeld tijdens het trainingskamp in het Poolse Opalenica. De Arnhemmers wachten nog op de eerste zege in de oefencampagne, eerder werd al een keer verloren en gelijkgespeeld. © @MijnVitesse
OPALENICA - Vitesse heeft de oefenwedstrijd tegen Lech Poznan met 2-0 verloren. De wedstrijd werd gespeeld tijdens het trainingskamp in het Poolse Opalenica. De Arnhemmers wachten nog op de eerste zege in de oefencampagne, eerder werd al een keer verloren en gelijkgespeeld.
De ploeg van trainer Leonid Slutskiy kwam na een half uur op achterstand via Marchwinski: 1-0. Amper tien minuten later werd de voorsprong van Lech Poznan verdubbeld door Crnomarkovic: 2-0. In de tweede helft waren er kleine kansen over en weer, maar werd er niet meer gescoord.
De Arnhemmers speelden eerder met 1-1 gelijk tegen Korona Kielce, net als Lech Poznan een ploeg uit de Poolse eredivisie. De eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding, tegen FC Midtjylland uit Denemarken, ging enkele dagen eerder met 4-3 verloren. 
Opstelling Vitesse: Houwen, Kara, Doekhi, Obispo, Clark, Foor, Bero, Ali, Grot, Linssen, Darfalou
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!