Nieuws

NEC en Darri per direct uit elkaar

Het contract van Brahim Darri bij NEC is met onmiddellijke ingang ontbonden. Dat besluit is in onderling overleg genomen, meldt de Nijmeegse voetbalclub maandag. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Het contract van Brahim Darri bij NEC is met onmiddellijke ingang ontbonden. Dat besluit is in onderling overleg genomen, meldt de Nijmeegse voetbalclub maandag.
Darri had nog een contract voor een jaar. De oud-speler van onder meer Vitesse en De Graafschap werd vorig seizoen teruggezet naar Jong NEC, na een aanvaring met de staf in de rust van de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Darri kwam dit seizoen niet in de plannen voor van trainers François Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer. 

Verhuurperiode

De 24-jarige aanvaller uit Amersfoort speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis bij FC Den Bosch. Daar kwam hij mede door blessureleed niet verder dan drie wedstrijden.
Darri speelde sinds de zomer van 2018 voor NEC. In het eerste halfjaar speelde hij zeventien wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en twee assists leverde.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!