Nieuws

Politie: 18-jarige Loes is verdronken nadat ze tegen boom fietste

OENE - De 18-jarige Loes uit Epe is vrijdagnacht overleden nadat ze met haar fiets tegen een boom reed, in de sloot terecht kwam en verdronk. Dat maakt de politie maandag bekend op uitdrukkelijk verzoek van de nabestaanden.
De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van de vermissing van de vrouw, die na een feest een dag eerder niet was thuisgekomen. Na een intensieve zoektocht werd haar lichaam op zondag gevonden in het water bij de Vloeddijk bij Oene. De politie concludeerde aan het einde van de dag al dat er sprake was van een noodlottig ongeval.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Politie: 18-jarige Loes is verdronken nadat ze tegen boom fietste

Eerste bloemetje gelegd

Normaal wordt niet ingegaan op de toedracht, omdat er geen anderen bij de dood van Loes betrokken zijn. De nabestaanden hadden de wens dat nu wel te doen. Vrienden en omwonenden kwamen na de vermissing in actie en kamden de omgeving uit. De politie verzocht mensen op een gegeven moment om niet meer naar het gebied te komen. 
Video | Bloemen bij plek van ongeval:
Politie: 18-jarige Loes is verdronken nadat ze tegen boom fietste
Burgemeester Hans van der Hoeve van Epe liet eerder op maandag weten diep geraakt te zijn door het overlijden van Loes.  Op de plaats waar de jonge vrouw gevonden werd, is maandagochtend een eerste bloemetje gelegd. 'Dit nieuws heeft mij en ook inwoners van onze gemeente diep geraakt', aldus de burgemeester.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!