Nieuws

Overvaller mishandelt winkelmedewerker

Een medewerker van een supermarkt aan het Koopmansgildeplein in Culemborg is op de ochtend van 26 januari slachtoffer van een overval. De man is rond 6.45 uur bezig met voorbereidingen voor de openstelling van de winkel wanneer hij wordt bedreigd door iemand met een bivakmuts. © politie/Bureau GLD
CULEMBORG - Een medewerker van een supermarkt aan het Koopmansgildeplein in Culemborg is op de ochtend van 26 januari slachtoffer van een overval. De man is rond 6.45 uur bezig met voorbereidingen voor de openstelling van de winkel wanneer hij wordt bedreigd door iemand met een bivakmuts.
Het slachtoffer wordt met de dood bedreigd en meerdere keren op zijn hoofd geslagen met een wapen. De winkelmedewerker verzet zich ook.
Bekijk de beelden.
Overvaller mishandelt winkelmedewerker
Een collega die ook al aanwezig is hoort wat er gebeurt en schiet weg om hulp te halen.
De gemaskerde overvaller slaat op de vlucht. Hij wordt gezien door een getuige. Naderhand blijkt de overvallen medewerker gewond te zijn aan zijn hoofd.
Wie is deze overvaller? Dat wil de politie graag weten. Andere informatie die hiermee verband kan houden is eveneens welkom. Bel de tiplijn op 0800-6070. Als je anoniem wilt bellen dan kan dat via 0800-7000. Het zaaknummer is: 2019039617. Verder is er een digitaal tipformulier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!