Nieuws

Tweetal steekt auto in brand in Nijmegen

Het is de vroege ochtend van zondag 16 juni. Twee mannen lopen het beeld van deze bewakingscamera in. We zijn op de Varenstraat in Nijmegen. Het duo loopt naar een grijze Volkswagen Golf. © politie/Bureau GLD
NIJMEGEN - Het is de vroege ochtend van zondag 16 juni. Twee mannen lopen het beeld van deze bewakingscamera in. We zijn op de Varenstraat in Nijmegen. Het duo loopt naar een grijze Volkswagen Golf.
Op de beelden is duidelijk te zien dat wanneer het vuur wordt aangestoken er een grote steekvlam ontstaat. De beide mannen rennen weg.
Bekijk de beelden.
Tweetal steekt auto in brand in Nijmegen
Nijmegen wordt al enige tijd geteisterd door autobranden. Marloes Ballast van de politie zegt: 'Onderzoek moet uitwijzen of deze mannen daar ook bij betrokken zijn. De eigenaresse van deze Volkswagen Golf heeft geen idee waarom juist haar auto in brand is gestoken. We hopen dat er mensen zijn die kunnen vertellen waarom ze specifiek deze auto in brand hebben uitgekozen.'
Weet je wie deze personen zijn of heb je andere informatie die belangrijk kan zijn in deze zaak, bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen: 0800-7000.
Verder is er een digitaal tipformulier. Het zaaknummer is: 2019263526.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!