Nieuws

VIDEO | 'Diep geraakt', burgemeester reageert op overlijden Loes

Burgemeester Hans van der Hoeve van Epe is diep geraakt door het overlijden van Loes uit Oene. Dat laat hij in een eerste reactie weten. Op de plaats waar de jonge vrouw gevonden werd, is maandagochtend een eerste bloemetje gelegd. © Omroep Gelderland
OENE - Burgemeester Hans van der Hoeve van Epe is diep geraakt door het overlijden van Loes uit Oene. Dat laat hij in een eerste reactie weten. Op de plaats waar de jonge vrouw gevonden werd, is maandagochtend een eerste bloemetje gelegd.
Van der Hoeve verwoordt het in een schriftelijke reactie als volgt: 'Na een weekend vol onzekerheid heeft de familie het verschrikkelijke nieuws gekregen dat het lichaam van Loes gevonden is, na een noodlottig ongeval. Dit nieuws heeft mij en ook inwoners van onze gemeente diep geraakt. Mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden. Wij leven met hen mee en wensen hen veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke en verdrietige tijd.'
Tekst gaat verder onder de video.
VIDEO | 'Diep geraakt', burgemeester reageert op overlijden Loes
De burgemeester bedankt ook de hulpdiensten en de vrijwilligers die een zoektocht hielden voor hun inzet en betrokkenheid.

Bloemetje

Op maandagochtend is niet veel meer te zien op de plaats waar het noodlottig ongeval aan Loes het leven kostte. Eén bloemetje markeert de plaats waar de politie zondag het lichaam van de jonge vrouw uit Epe vond.
Verslaggeefster Petra Kuzee in Epe en Oene:

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!