Nieuws

Vitesse huurt Musonda weer van Chelsea

Vitesse huurt Charly Musonda ook komend seizoen van Chelsea. De 22-jarige Belgische aanvaller werd ook afgelopen seizoen al gehuurd, maar kwam toen door een blessure nauwelijks in actie. Hij sluit vrijdagavond aan bij de selectie in Polen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse huurt Charly Musonda ook komend seizoen van Chelsea. De 22-jarige Belgische aanvaller werd ook afgelopen seizoen al gehuurd, maar kwam toen door een blessure nauwelijks in actie. Hij sluit vrijdagavond aan bij de selectie in Polen.
Musonda raakte geblesseerd in een oefenduel tegen FC Antwerp. Na lang revalideren maakte hij pas op 12 mei zijn debuut voor Vitesse, in het thuisduel tegen De Graafschap.
'Ik ben enorm gebrand om de echte Charly Musonda te laten zien. Afgelopen seizoen heb ik veel pech gehad met de blessure. Ik voel mij nu weer goed en wil laten zien dat ik van meerwaarde kan zijn voor Vitesse', benadrukt Musonda.
Technisch directeur Mo Allach: 'We weten dat Charly veel potentie heeft. Hopelijk haakt hij snel aan bij de selectie en gaat hij zijn niveau opnieuw halen. Als dat zo is, kunnen we veel plezier beleven aan Charly.'
Musonda is na Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomáš Hájek de vierde versterking voor de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!