Nieuws

Jacco Eltingh verlengt en krijgt dubbelrol bij tennisbond

Jacco Eltingh met voormalig dubbelpartner Paul Haarhuis.
Jacco Eltingh gaat bij de Nederlandse tennisbond KNLTB ook aan de slag als commercieel directeur. De oud-tennisser uit Epe was al technisch directeur en die functie zal hij na een contractverlenging ook de komende drie jaar bekleden. © ANP
AMERSFOORT - Jacco Eltingh gaat bij de Nederlandse tennisbond KNLTB ook aan de slag als commercieel directeur. De oud-tennisser uit Epe was al technisch directeur en die functie zal hij na een contractverlenging ook de komende drie jaar bekleden.
Als technisch directeur is Eltingh (48) sinds juni 2017 verantwoordelijk voor het technisch beleid gericht op toptennis en tennisleraren. De komende jaren zal hij als commercieel directeur ook zijn expertise en netwerk inzetten om bijvoorbeeld meer partners aan de KNLTB te verbinden.
'We willen de impact van het Nederlandse toptennis vergroten door structurele verbetering van de prestaties. Met een grotere betrokkenheid van fans, spelers, toernooiorganisaties, tennisverenigingen en tennisscholen en het verbinden van onze partners kunnen we het enthousiasme voor tennis vergroten. Ik wil mijn ervaring en netwerk graag inzetten om meer financiering voor tennis te genereren', aldus Eltingh.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!