Nieuws

File mijden? Extra treinen en bussen voor Nijmeegse Vierdaagse

Vervoerders NS, Arriva en Breng zetten extra treinen en bussen in voor de Nijmeegse Vierdaagse en de bijbehorende feesten. Omdat er rond Arnhem en Nijmegen veel wegwerkzaamheden zijn, raden de organisaties van wandelevenement en feesten dringend aan om het openbaar vervoer te gebruiken. Wie met de auto naar Nijmegen komt, moet meer dan andere jaren rekening houden met omleidingen en files. © Archief Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Vervoerders NS, Arriva en Breng zetten extra treinen en bussen in voor de Nijmeegse Vierdaagse en de bijbehorende feesten. Omdat er rond Arnhem en Nijmegen veel wegwerkzaamheden zijn, raden de organisaties van wandelevenement en feesten dringend aan om het openbaar vervoer te gebruiken. Wie met de auto naar Nijmegen komt, moet meer dan andere jaren rekening houden met omleidingen en files.
De NS laat van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli extra en langere treinen rijden vanuit Zwolle, Utrecht en Den Bosch. De extra treinen rijden ook 's nachts om de feestvierders weer naar huis te brengen. Op de laatste dag van feesten en Vierdaagse rijden speciale pendeltreinen tussen Arnhem en Nijmegen.
Nijmegen trekt in de Vierdaagseweek ruim anderhalf miljoen feestvierders en zo'n 65.000 wandelliefhebbers met verzorgers.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!