Nieuws

TERUGKIJKEN | De mooiste plaatjes van de vierdaagse van Apeldoorn

Helaas zit-ie er alweer op, maar het waren vier mooie wandeldagen voor de deelnemers van de Internationale 4daagse Apeldoorn. De lokale omroep RTV Apeldoorn was er iedere dag bij. Kijk hier hun compilatie van het evenement terug. © RTV Apeldoorn
APELDOORN - Helaas zit-ie er alweer op, maar het waren vier mooie wandeldagen voor de deelnemers van de Internationale 4daagse Apeldoorn. De lokale omroep RTV Apeldoorn was er iedere dag bij. Kijk hier hun compilatie van het evenement terug.
Iedere wandeldag was een mooi nieuwsverslag van mediapartner RTV Apeldoorn ook bij ons te zien. Onderaan dit bericht kun je die terugkijken. Nu, een dag later, hebben de duizenden deelnemers hun voeten even rust kunnen geven en de nodige blaren wellicht doorgeprikt.
Dus wat is dan fijner dan met de voetjes omhoog de compilatie van de gehele 4daagse Apeldoorn rustig terugkijken? 
Tekst loopt door onder de video.
TERUGKIJKEN | De mooiste plaatjes van de vierdaagse van Apeldoorn

Wandelplezier

De Apeldoornse Vierdaagse was te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoefde bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 
Grote broer de Nijmeegse Vierdaagse vindt overigens komende week plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!