Nieuws

VIDEO | Dag 2 van wandelen in Apeldoorn, met krentenbollen

Krentenbollen op dag twee.
Dag 2 van de 4daagse Apeldoorn zit erop. De tweede dag staat traditiegetrouw in het teken van krentenbollen en de wandeling richting Vaassen. Tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse en groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien. © RTV Apeldoorn
APELDOORN - Dag 2 van de 4daagse Apeldoorn zit erop. De tweede dag staat traditiegetrouw in het teken van krentenbollen en de wandeling richting Vaassen. Tot en met vrijdag lopen een paar duizend wandelaars de Veluwse en groene editie van de Vierdaagse. En die is via RTV Apeldoorn iedere dag terug te zien.
Aan het einde van elke wandeldag én komende zaterdag kun je genieten van de mooiste plaatjes en gebeurtenissen van de 4daagse Apeldoorn, natuurlijk omlijst met leuke gesprekjes met deelnemers. Mediapartner RTV Apeldoorn zorgt dat jij niets hoeft te missen.  
Volgens secretaris van het evenement Ria Mulder was het een schitterende wandeldag met perfect weer. Ze moest tegenover Leny Looden van RTV Apeldoorn bekennen dat ze nog nooit had meegedaan.
Kijk hier de tweede aflevering terug. Tekst loopt door onder de video: 
VIDEO | Dag 2 van wandelen in Apeldoorn, met krentenbollen

Ontmoeten

De Apeldoornse Vierdaagse is te lopen op verschillende korte en lange afstanden. Je hoeft bovendien niet per se vier dagen achtereen te lopen. Wandelplezier voor iedereen is het doel, zodat verschillende soorten wandelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. 
Grote broer de Nijmeegse 4daagse vindt overigens een week later plaats. Daar is Omroep Gelderland uiteraard weer bij aanwezig via radio, tv én op internet en sociale media. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!