Nieuws

Uniek project: CMV Concordia Oldebroek – Global Rize

Op zaterdag 23 november staat een bijzonder concert gepland met daarin de uitvoering van het oratorium 'Missa Katharina'. Het is een initiatief van CMV Concordia in samenwerking met zendingsorganisatie Global Rize. Voordat de uitvoering 23 november kan plaatsvinden, zal er eerst een projectkoor samengesteld moeten worden. Dit koor oefent diverse keren onder leiding van Jaap Musschenga. © Locourant
OLDEBROEK - Op zaterdag 23 november staat een bijzonder concert gepland met daarin de uitvoering van het oratorium 'Missa Katharina'. Het is een initiatief van CMV Concordia in samenwerking met zendingsorganisatie Global Rize. Voordat de uitvoering 23 november kan plaatsvinden, zal er eerst een projectkoor samengesteld moeten worden. Dit koor oefent diverse keren onder leiding van Jaap Musschenga.
Dirigent van het orkest Musschenga hierover: 'Missa Katharina is een prachtig en uitdagend stuk dat we tijdens vier repetities zullen instuderen. We roepen enthousiaste zangers en zangeressen op zich aan te melden voor dit unieke projectkoor.' Ook de bekende sopraan Fardau van der Woude zal haar medewerking aan het benefietconcert op 23 november verlenen.
Het projectkoor wordt begeleid door het A-orkest van CMV Concordia. Zowel koor als orkest staan onder leiding van dirigent: Jaap Musschenga. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de orkestpartijen door de componist (Jacob de Haan) omgeschreven naar een fanfarebezetting.
Door middel van deze uitvoering wil men het missionaire werk van Global Rize extra onder de aandacht brengen. CMV Concordia heeft de wens een rol hierin te spelen vandaar de actieve betrokkenheid.

AANMELDEN

Concordia en Global Rize zijn dus op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen die mee willen zingen in het projectkoor.
Opgeven en info.
www.globalrize.nl/concordia