Nieuws

Muziekfestival Down The Rabbit Hole start morgen, maar de eerste bezoekers zijn er al

Festival Down The Rabbit Hole gaat van start. Dit driedaags muziekfestival werd voor het eerst in 2014 gehouden  en is het 'kleine broertje' van Lowlands. De eerste editie trok zo'n 10.000 bezoekers, inmiddels trekt het 35.000 bezoekers en is het uitverkocht. En veel van die mensen willen blijven slapen. En dit jaar kunnen bezoekers naast de camping voor het eerst ook naar een luxe vorm van kamperen: het zogenoemde glamping. © Omroep Gelderland
EWIJK - Festival Down The Rabbit Hole gaat van start. Dit driedaags muziekfestival werd voor het eerst in 2014 gehouden  en is het 'kleine broertje' van Lowlands. De eerste editie trok zo'n 10.000 bezoekers, inmiddels trekt het 35.000 bezoekers en is het uitverkocht. En veel van die mensen willen blijven slapen. En dit jaar kunnen bezoekers naast de camping voor het eerst ook naar een luxe vorm van kamperen: het zogenoemde glamping.
Van Festipi - een soort indiaanse tipitent - , een saharatent tot aan nog luxere verblijven als een yurt of zelfs een bunkhouse met vaste bedden, electriciteit en een houten vloer. Het hoort dit jaar allemaal tot de mogelijkheden. Maar de meeste festivalgangers slepen toch nog steeds hun eigen koepeltentje mee. 
Bekijk hieronder de aankomst van de eerste bezoekers. De tekst gaat daaronder verder.
Donderdag komen veel kampeerders al aan. Vrijdag gaat het festival echt van start met als een van de hoofdacts Grace Jones. Ook Ronnie Flex komt naar Beuningen en heeft er veel zin in.
Naast muziek zijn er ook heel veel andere activiteiten zoals yoga, zeefdrukken, hoelahoepen, boomhut-dj's, en workshops.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!