Nieuws

UPDATE | Politie zoekt twee daders van overval op McDonald's GelreDome

De McDonald's bij stadion GelreDome in Arnhem is in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen. Dit gebeurde even voor sluitingstijd van de McDrive, terwijl zich nog tientallen gasten rondom de fastfoodketen bevonden. De politie is nog op zoek naar de daders. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
ARNHEM - De McDonald's bij stadion GelreDome in Arnhem is in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen. Dit gebeurde even voor sluitingstijd van de McDrive, terwijl zich nog tientallen gasten rondom de fastfoodketen bevonden. De politie is nog op zoek naar de daders.
Het binnengedeelte van het restaurant sloot al om 0.00 uur. Vlak voordat ook de afhaalservice van de McDonald's sloot om 1.00 uur, werd de vestiging overvallen. De gewapende overvallers eisten geld van het aanwezige personeel. Of ze iets hebben buitgemaakt, kan de politie niet zeggen.

Signalement daders

De politie zoekt naar twee daders. De eerste is vermoedelijk een lichtgetinte jongeman tussen de 16 en 18 jaar oud, met een slank postuur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang. De tweede verdachte is vermoedelijk een man tussen de 18 en 20 jaar oud met een blanke huidskleur. Ook deze overvaller heeft een slank postuur en hij is ongeveer 1.80 meter. Beide daders droegen donkere kleding.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!