Nieuws

VIDEO | Spectaculaire politie-inval in flat in Arnhem

De politie is maandagavond een flatwoning aan de Bergse Hoofd in Arnhem binnengevallen. Daarbij zou één persoon zijn aangehouden. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De politie is maandagavond een flatwoning aan de Bergse Hoofd in Arnhem binnengevallen. Daarbij zou één persoon zijn aangehouden.
Omstanders zagen dat er iemand werd weggevoerd vanaf de vijfde verdieping, nadat er een harde knal klonk in de flat. De politie kan de aanhouding nog niet bevestigen.
'Ik zag de dader naar buiten komen met twee agenten. Hij was geblinddoekt, meer kon ik niet zien', vertelt een van de bewoonsters.
De politie is maandagavond een flatwoning aan de Bergse Hoofd in Arnhem binnengevallen. Daarbij zou één persoon zijn aangehouden.

'Er was een beetje paniek'

De andere bewoners van de flat stormden naar buiten nadat zij de knal hadden gehoord. 'Er was een hoop herrie, dus we gingen naar buiten toe. Toen trof ik een beetje paniek en een klein relletje aan', vertelt een andere bewoner
Tekst gaat verder na de video:
Spectaculaire politie-inval in flat in Arnhem
Buiten een beetje paniek waren er ook abseilende agenten. 'Ik zag Iemand aan balkon hangen, dat was indrukwekkend vertelde een van de bewoonsters. 'Vervolgens liepen we naar voren en zagen we veel politie naar binnen stormen.'

'Strafrechtelijk onderzoek'

Volgens de politie gaat het om een strafrechtelijk onderzoek, terrorisme wordt uitgesloten. Een woordvoerster erkent dat de inval er voor toeschouwers wellicht 'spannend' uit zag. Op foto's is te zien dat meerdere agenten voor de deur staan en dat één agent abseilt op de flat. 
Tekst gaat verder na de video's:
VIDEO | Spectaculaire politie-inval in flat in Arnhem
VIDEO | Spectaculaire politie-inval in flat in Arnhem
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!