Nieuws

Vitesse verkoopt tot nu toe 7500 seizoenkaarten

Vitesse heeft op dit moment zo'n 7.500 seizoenkaarten verkocht. Daarmee loopt de club iets achter op dit moment vorig jaar. Ondanks de degradatie van De Graafschap verkopen de jaarkaarten in Doetinchem goed. © Yorin Schrader
DOETINCHEM - Vitesse heeft op dit moment zo'n 7.500 seizoenkaarten verkocht. Daarmee loopt de club iets achter op dit moment vorig jaar. Ondanks de degradatie van De Graafschap verkopen de jaarkaarten in Doetinchem goed.
Vitesse loopt qua seizoenkaarthouders iets achter op vorig jaar, maar de club verwacht dat dat nog wordt rechtgetrokken richting de competitiestart en na eventuele transfers. Sponsorkaarten zijn nog niet meegerekend. 
De kreet 'Clubliefde kent geen divisie' blijkt uit het feit dat er bij De Graafschap al bijna 5500 seizoenkaarten zijn verkocht. En daarbij zijn de sponsorkaarten dan nog niet meegerekend. Vorig seizoen in de eredivisie verkocht De Graafschap zo'n 7500 seizoenkaarten.
Bij NEC staat de teller momenteel op 4129 seizoenkaarten. Dat is vergelijkbaar met vorig jaar rond deze tijd. Uiteindelijk kwam NEC toen tot 5718 seizoenkaarten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!