Nieuws

Drie gewonden na zware crash bij Velperbroek

Bij een zwaar ongeval bij het knooppunt Velperbroek in Arnhem zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Twee van hen raakten zwaargewond. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink
ARNHEM - Bij een zwaar ongeval bij het knooppunt Velperbroek in Arnhem zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Twee van hen raakten zwaargewond.
De drie zaten samen in één auto, die rond 23.30 uur uit de bocht vloog op de oprit van de A12 richting Duiven. De auto sloeg over de kop en kwam net voor de vangrail tot stilstand. Waardoor de auto van de weg raakte is niet duidelijk.
Beelden van het ongeval: (tekst gaat verder na de video)
Drie gewonden na zware crash bij Velperbroek

Zwaargewond

Twee van de drie gewonden zijn er ernstig aan toe. Hulpdiensten hebben één van hen met spoed naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De andere twee slachtoffers zijn naar het Rijnstate in Arnhem overgebracht.
Bij het ongeval raakte de auto nog een ander voertuig. De schade aan deze auto is echter klein. De oprit waar het ongeval plaatsvond is urenlang volledig afgesloten geweest voor de inzet van hulpverleners en het onderzoek naar de oorzaak.
Enkele kilometers verderop, bij knooppunt Oud-Dijk, sloeg rond dezelfde tijd ook een auto over de kop. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!