Nieuws

De Graafschap wint oefenduel met ruime cijfers in snikhete zon

De Graafschap heeft zaterdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding - in de snikhete zon - met 8-0 gewonnen van het Achterhoekse Regioteam.
DOETINCHEM - De Graafschap heeft zaterdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding - in de snikhete zon - met 8-0 gewonnen van het Achterhoekse Regioteam.
Al met de rust stond er 5-0 op het scorebord in het voordeel van de Superboeren, die het opnamen tegen een speciaal samengesteld team van voetballers uit de Achterhoek. Mohamed Hamdaoui, terug van zijn uitleenperiode bij FC Twente, maakte een zuivere hattrick. Nieuwkomer Ralf Seuntjens en Stef Nijland maakten de andere doelpunten.
Na rust kwamen er aan beide kanten de nodige andere namen binnen de lijnen, De Graafschap-trainer Mike Snoei gunde enkele jongelingen hun eerste minuten. Het spel werd er - mede door de warmte - niet beter op, al maakten de teruggekeerde aanvaller Jordy Thomassen en jeugdspelers Jonathan Vergara Berrio en de pas 15-jarige Ezra van der Heijden er nog 8-0 van. 
Doelman Hidde Jurjus, deze week opnieuw gehuurd van PSV door de Doetinchemmers, kwam nog niet in actie. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!