Instellingen

Bushcraft, prepareren en Japans bosbaden: dit is het programma van Beleef BuitenGewoon

Tjilpende vogels, een licht zomerbriesje en de zon die door de toppen van de bomen heen schijnt. De Veluwezoom is zaterdag 6 juli het decor van het natuurfestival van Omroep Gelderland. Zien we jou op het festival waar je de natuur kunt beleven en je kennis kan bijspijkeren?
VELP - Tjilpende vogels, een licht zomerbriesje en de zon die door de toppen van de bomen heen schijnt. De Veluwezoom is zaterdag 6 juli het decor van het natuurfestival van Omroep Gelderland. Zien we jou op het festival waar je de natuur kunt beleven en je kennis kan bijspijkeren?
Tijdens Beleef BuitenGewoon dompel je je helemaal onder in de Gelderse natuur. Doe mee met een fotografieworkshop, pluk je eigen voedsel bij elkaar, verdiep je in het lezen van wolken, ga mee op wild excursie of sluit aan bij interessante colleges. En dat allemaal op één dag. 
Een ontmoeting met een slang zul je nooit meer vergeten!
RAVON

Ga mee op reptielenexcursie

De kans is groot dat je vaak over de Veluwe heen bent gelopen zonder dat je een adder, ringslang of zandhagedis bent tegengekomen. Maar de Veluwe staat toch echt bekend om de vele reptielen die er voorkomen. Tijdens de reptielen excursie van RAVON kom je erachter waar je op moet letten en leer je meer over de reptielen op de Veluwe. 

Nederlands kampioen in actie

Vogels, zoogdieren, vissen, reptielen en insecten. Bedenk het maar en de preparateurs van de Museumwinkel in Nijmegen zetten het op. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Tijdens een demonstratie zullen Nederlands kampioen prepareren, Sophie Kiela, en entomoloog Patrick Vos laten zien hoe dieren een tweede leven krijgen.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Meer informatie over de workshops, activiteiten en colleges vind je hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!