Nieuws

Programma 28e editie Appelpop compleet

Het programma voor de 28e editie van Appelpop is rond. In totaal spelen er op 13 en 14 september dertig acts op drie nieuwe, overdekte podia. Naast deze nieuwe tenten is er meer en breder aanbod wat betreft drank en food en is er op muzikaal gebied gekeken naar verbreding en meer beleving. © Stichting Muziekstad Tiel
TIEL - Het programma voor de 28e editie van Appelpop is rond. In totaal spelen er op 13 en 14 september dertig acts op drie nieuwe, overdekte podia. Naast deze nieuwe tenten is er meer en breder aanbod wat betreft drank en food en is er op muzikaal gebied gekeken naar verbreding en meer beleving.
Met een groot en divers aanbod aan live acts op de drie overdekte podia is en blijft Appelpop een grote festivalfavoriet. De volgende acts zijn op Appelpop 2019 te zien: Within Temptation, Racoon, De Staat, Kraantje Pappie, Ilse DeLange, Nielson, Douwe Bob, Rondé, Rowwen Hezé, Davina Michelle, Danny Vera, Maan, Suzan & Freek, Thomas Azier, Indian Askin, Son Mieux, Navarone, Muyayo Rif, Eut, Mozes and the Firstborn, Merol, Kuenta, Inhaler, Tape Toy, Deposit, Tante Joke Karaoke Band, Singlefeestje, Superstijl, All of the 80’s en Club Bizarre.
Foto: Stichting Muziekstad Tiel