Nieuws

Politie zoekt twee inbrekers

We gaan in deze zaak even terug in de tijd. Op 26 augustus vorig jaar werd ingebroken in een woning in Wageningen. De politie zoekt nog 2 van de 4 inbrekers, want van 2 mannen denkt de politie inmiddels hun identiteit te weten. © politie/Bureau GLD
WAGENINGEN - We gaan in deze zaak even terug in de tijd. Op 26 augustus vorig jaar werd ingebroken in een woning in Wageningen. De politie zoekt nog 2 van de 4 inbrekers, want van 2 mannen denkt de politie inmiddels hun identiteit te weten.
De bewoners missen geld en sieraden.
We laten beelden zien van een bewakingscamera in de woning.
Politie zoekt twee inbrekers

Wie zoekt de politie nog?

De eerste verdachte naar wie de politie op zoek is, is een man met een normaal postuur en zwart haar. Hij is waarschijnlijk tussen de 18 en 35 jaar oud. Hij droeg die avond jack of trui met capuchon.
Verdachte twee is ook een man met een normaal postuur en zwart haar. Verder draagt hij een baardje. Ook zijn leeftijd ligt tussen 18 en 35 jaar. Hij droeg die avond een trainingsjas, waarvan de mouwen donkerder van kleur waren dan de rest van de jas. Vermoedelijk komen de mannen uit de omgeving van Arnhem of Veenendaal.
Herken je de twee mannen (of een van hen) naar wie de politie op zoek is, bel dan 0800-6070 of 0800-7000. Het laatste nummer is bedoeld voor anonieme tips. Verder kun je gebruikmaken van dit tipformulier. Het zaaknummer is: 2018385915.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!