Nieuws

Kijk terug: Mañana Mañana-festival dag 3

Het Mañana Mañana Festival vanuit de lucht
Mañana Mañana in Vorden zit alweer op dag drie. De dag is nog lang niet voorbij want veel mensen zijn nog aan het genieten en feesten, maar wij waren er vanochtend al vroeg bij.
VORDEN - Mañana Mañana in Vorden zit alweer op dag drie. De dag is nog lang niet voorbij want veel mensen zijn nog aan het genieten en feesten, maar wij waren er vanochtend al vroeg bij.
Bekijk hier een impressie van de tweede dag (tekst gaat verder onder de video):
Kijk terug: Mañana Mañana-festival dag 3

Over Mañana Mañana

Het jonge broertje van de Zwarte Cross Kasteel Vorden is inmiddels alweer zeven jaar oud. Naast alle nieuwe muziek en theater staat de organisatie van het festival er ook om bekend elk jaar weer met nieuwe dingen te komen. Zo is er dit jaar een speciaalbierbar op het water, kun je tokkelen van het kasteel en worden er mini-colleges gegeven. 

Volg het festival bij ons!

Omroep Gelderland is het hele weekend aanwezig bij het festival. Elke dag is een sfeerreportage te zien op onze website. Zondagavond kun je op tv een uitgebreide samenvatting zien van het hele festival, om 17.20 uur (elk uur herhaald). 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!