Nieuws

Kijk terug! Dit was Mañana Mañana-festival 2019

De afgelopen vier dagen waren de tuinen van het Kasteel in Vorden weer omgetoverd tot festival terrein. Het hele weekend stond in het teken van het Mañana Mañana. Omroep Gelderland was er het hele weekend bij. © Omroep Gelderland
VORDEN - De afgelopen vier dagen waren de tuinen van het Kasteel in Vorden weer omgetoverd tot festival terrein. Het hele weekend stond in het teken van het Mañana Mañana. Omroep Gelderland was er het hele weekend bij.
Mañana Mañana bij kasteel Vorden is een kleinschalig, kleurrijk, verrassend en origineel waar bezoekers vooral zelf veel ontdekken. De afgelopen dagen genoten de bijna 30.00 bezoekers van cultuur in de meest uiteenlopende vormen. In totaal waren er 150 acts te zien en te horen. De organisatie kijkt tevreden terug op de editie van 2019 en spreekt van een geweldig verlopen festival.
Bekijk hier een impressie van het hele weekend  (tekst gaat verder onder de video):

Over Mañana Mañana

Het festival bij Kasteel Vorden is inmiddels alweer drie jaar oud. Naast alle nieuwe muziek en theater staat de organisatie van het festival er ook om bekend elk jaar weer met nieuwe dingen te komen. Zo is er dit jaar een speciaalbierbar op het water, kun je tokkelen van het kasteel en worden er mini-colleges gegeven.

Wij waren erbij!

Omroep Gelderland was het hele weekend aanwezig bij het festival. Elke dag was er een sfeerreportage te zien op onze website. 
Kijk hier alle compilaties terug:
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!