Nieuws

Wegen op de Posbank weer open na opruimen stormschade

Een versperde weg op de Posbank na de storm van dinsdag 4 juni.
Alle toegangswegen naar de Posbank bij Rheden zijn weer begaanbaar. Dat meldde de gemeente vrijdag nadat ook de Holleweg weer toegankelijk was gemaakt. Omgevallen bomen en afgebroken takken veroorzaakten op dinsdag 4 juni een ravage op de Posbank toen een tornado over de omgeving trok. © Omroep Gelderland
RHEDEN - Alle toegangswegen naar de Posbank bij Rheden zijn weer begaanbaar. Dat meldde de gemeente vrijdag nadat ook de Holleweg weer toegankelijk was gemaakt. Omgevallen bomen en afgebroken takken veroorzaakten op dinsdag 4 juni een ravage op de Posbank toen een tornado over de omgeving trok.
Veel wegen raakten geblokkeerd en daarom sloot de gemeente het natuurgebied tijdelijk af. Wegen als de Schietbergseweg, de Beekhuizenseweg en de Diepsteewaren waren binnen enkele dagen weer begaanbaar. Toeristen konden daardoor ook de horecagelegenheden op de Posbank weer bereiken. 
Deze week is ook de Holleweg opgeruimd, aldus de gemeente. Het was de laatste toegangsweg waar nog sprake was van stormschade.
Zie ook:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!